LightWEB
LightWeb
Kaffe & nordnorsk melk = sant

Vi bruker helmelk fra nordnorske bønder: Tine. Tine henter melk fra alle melkebruk i Nord-Norge - utenom de som har laget gårdsmeieri selv. Helmelk er det nærmeste vi kommer den ekte melkesmaken!Vi synes melk er et fantastisk produkt
 
Så unn deg ekte melk når du drikker kaffe og nyt melkesmaken!
 
Kaffen bestiller vi fra Solberg&Hansen kaffebrenneri i Oslo som er en av norges beste syns vi! Her plukker vi gjerne av de økologiske kaffealternativene.  Vi har som standard dobbelt shot kaffe, og forskjellen på stor og liten latte er melkemengden.

Prøv anbefaler husets cappuccino, husets kaffelatte og cortado med høyst peronlig melkemengdevalg....:-)
 
Vår blå, italienske kaffemaskin Sprint er den viktigste maskinen i vår bedrift - og slike espressomaskiner er de beste til å få ut alle de gode smakene i kaffebønnene.
 


Kaffebønner og melkebønder
Vi Vi startet Porten til Finnmark kaffebar i 1999 for å foredle den viktigste lokale råvaren i Langfjordbotn: ækte kumelk.
Langfjordbotn er en jordbruksbygd med 3 moderne melkebruk med omlag 100 melkekuer tilsammen. Noen av disse vil du lett kunne se på sommerbeite på jorder langs E6 i Langfjorden. Kaffe Arabica dyrkes over 1000 meter i områder rundt ekvator. Mange av disse kaffepartiene kommer fra småbruk og mindre familiebruk. I disse områdene er det ikke mulig å industrialisere kaffeproduksjonen. Mange driver også i praksis ganske økologisk og driver et ansvarlig bærekraftig jordbruk. Kaffesorten Robusta brukes i lavlandet der det er mulig å lage store plantasjer og industrialisere.
 
Vi velger bevisst Arabica og kaffe som kommer fra farmere som gjør gode jordbruksvalg for jord, samfunn og natur.
 
 
Te i store kopper
Kaffebaren har også stort utvalg av te: grønne, urteteer, earl, grey og rooibos og frukteer. Te smaker best i store kopper!
 
 
Meny
 
Åpningstider kaffe & turistinformasjon.
"Vi er distriktskontor for turistinformasjon i Alta."

JUNI til ST.HANS

MANDAG - SØNDAG: 12:00 - 18:00


JULI

MANDAG - LØRDAG: 11:00 - 18:00
SØNDAG; 12:00 - 18:00

AGUST

MANDAG - SØNDAG: 12:00 - 18:00Skriv en linje til oss her...

 

 

 
 
 
Porten til Finnmark kaffebar
Hent veibeskrivelse / Get Directions

Langfjord Bygdetun, N-9545  Langfjordbotn

randi@nordkapplandet.no

+47 45 40 52 57


© Logomaniac
/ Designa Det© LightWeb